zondag 14 oktober 2012

Mooiboy's en banga's op de kermis

He whut? Waar heeft zij het dan weer over? Mooiboy's en banga's op de kermis. Ja ik ben er dan eindelijk achter toen ik laatst even op de kermis van een lokaal gat was. Natuurlijk natuurlijk zijn dan de botsauto's het leukste voor het puberende publiek. Ik heb vandaag de filosofie van de botsauto's ontdekt, ik weet het zeker.

-Dit stuk zit vol met overgeneralisatie en vooroordelen-

Keiharde muziek die uit de geluidsboxen komt, een beetje schemer en het geflikker van de lampjes. Een gezellige avond moet het worden. Jongens die rondrijden in de botsauto's met hun arm om de vrije stoel alsof er een meisje zit. Ze rijden rond, alsof ze dikke doekoe's hebben en een vette BMW rijden en zo hun bitches kunnen oppikken. Reality check, het is een plastic auto die rijdt op roze muntjes.

Maar de meisjes gaan er ook op in. Ze zitten gillend in de autootjes als er weer een autootje met mooiboys op hun afkomt. Ze halen zo hun hand door hun lange blonde haren en kijken de jongens aan met hun sexy grote ogen, wimpers vol gesmeerd met mascara en gezichten bedolven onder de foundation en poeder. Ohja en dan vergeet ik nog de Uggs en de sigaretten.

Want ja, zeg het nou zelf. Het is toch fucking cool om je op je 14e kapot te roken in sigaretten, want ja, dan krijg je aandacht en wat willen die meiden nou net? Juistem. Met je peuken achter je ene bh-bandje en je Blackberry achter je andere bh-bandje. Even pingen met die lekkere jongen uit de botsauto's, dat willen we allemaal toch!

En tegen het einde van de avond, wanneer de muntjes in het kleine rijdende autootje zijn verdwenen, de longen al weer zwart zijn uitgeslagen van de sigaretten en de telefoons weer vol staan met nieuwe nummers, gaan ze allemaal naar huis naar hun pappie en mammie om ze de volgende dag heel lief te vragen of ze weer geld mogen. Want ja, zeg nou zelf, werken. Pff. Daar doen we niet aan. YOLO!

1 opmerking: